DTH Awards 2009-2010: Beste Baasje

De vijfde stemronde van de DTH Awards is voor het "Beste Baasje"
(De prijs voor het beste bestuurslid/medewerker/lid technische staf)

De genomineerden zijn:

Theo van Benthum

Theo is de spreekwoordelijke ‘man achter de schermen’. Waar de spelers en de technische staf publiekelijk hun kunsten vertonen in de Goffert, daar zorgt facilitair manager Theo ervoor dat alle randzaken aangaande het stadion, De Eendracht en de voetbalvelden in optimale conditie zijn. Het behoeft geen nadere uitleg dat dit seizoen het winterweer een ware plaag is geweest voor de gedreven clubman. Het harde werk van Theo heeft ook dit jaar de Goffertmat gelukkig weer redelijk schadevrij de winter doorgeholpen. Hij is bij veel supporters dan ook vooral bekend als de organisator van het NEC Sneeuwteam, een groep vrijwilligers die diverse malen het veld speelklaar trachtte te maken en hiervoor eerder al een nominatie in de wacht sleepte voor de Gouden Kennel Award. Maar of het nu sneeuw, regen of verschroeiende hitte is, Theo sleept onze Goffert er telkens weer doorheen. Een geweldig Baasje dus!

Han Tijshen en Michel de Gruyter

De twee fysiotherapeuten van NEC werken elke dag hard aan de ontwikkeling van de medische en fysieke begeleiding van de spelers. Maar bij alle NEC supporters zullen de beide heren vooral befaamd zijn voor hun snelle en adequate ingrijpen toen op maandag 12 oktober na de training Ron de Groot ineens in elkaar zakte. Han aarzelde geen moment, riep hulp in van Michel en de rest van de medische staf en greep de defibrillator. Zo redden deze mannen het leven van onze Bikkel. Alleen al daarvoor, nog afgezien van al hun goede werk voor de club, is deze nominatie dubbel en dwars verdiend. Chapeau!

Wiljan Vloet

Bij voorbaat was het voor elke nieuwe coach al bijna onmogelijk om de successen van Mario Been een gevolg te geven. Maar onder Dwight Lodeweges begon de erfenis van Mario wel in een schrikbarend tempo weg te smelten. Steeds sneller denderde de NEC-trein op degradatie af en halverwege sprong Dwight er radeloos vanaf. NEC leek ineens een wespennest waar niemand zich in durfde te steken. Wiljan Vloet besloot echter dat hij de uitdaging wel aan wilde gaan. En warempel, met enkele harde ingrepen wist hij de ploeg ineens weer vlot te trekken. In de beker werd een verdiende overwinning tegen Ajax ons nog door de neus geboord, maar wel werd er gewonnen van de aartsrivaal en werden er in het begin van 2010 zeer waardevolle punten gepakt in de strijd om lijfsbehoud. Helaas lijkt de klad er momenteel weer flink in te zitten, maar Vloet heeft ons in elk geval in veilige haven geloodst en dat is, gezien de situatie van eind 2009, zeker geen sinecure.

Je kunt nu je stem uitbrengen op een van de bovenstaande kandidaten in de rechterkolom op deze pagina!

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.