De reacties: Vleminckx, Davids en Babos

Vleminckx: ‘helaas paar centimeter naast’

NEC-spits Björn Vleminckx had het duel in de laatste seconde kunnen beslissen: "Door hoe de keeper stond, wist ik dat ik de andere hoek op moest koppen. Maar helaas verdween de bal een paar centimeter naast."

"Ik vind dat we vandaag een uitstekende prestatie hebben geleverd tegen een ploeg die toch in de winning mood was. We waren eigenlijk op een paar momenten na volledig de baas over Feyenoord", vindt Vleminckx.

"We zijn wel blij met een puntje na vijf nederlagen op rij. Als we scherper zijn in de zestien, moet dat resultaten opleveren", denkt de Belg.

Davids: ‘het was elke keer net niet’

NEC kreeg voldoende kansen tegen Feyenoord, maar het bleef 0-0. "Steeds in de eindfase misten we. Het was gewoon elke keer net niet", stelde middenvelder Lorenzo Davids. "We hebben het Feyenoord wel moeilijk gemaakt. En als we er zelf geen maken, moeten we de nul houden."

Davids stond weer eens in de basis. "Ik vond dat het lekker ging met John (Goossens, red.) ervoor. Veel switchen, veel bewegen."

"Ik denk dat elke speler baalt als je in het begin veel hebt gespeeld en daarna eruit ligt. Maar dit is mijn antwoord", benadrukte Davids.

Bron: Omroep Gelderland

Gabor Babos: ‘Ik denk dat wij de betere ploeg waren’

"Ja, ik denk dat wij de betere ploeg waren. In het laatste kwartier waren hun wel iets beter, maar als we zo blijven spelen dan gaan de punten nog zeker komen. We hebben goed gespeeld en alles gegeven."

Babos baalt ervan dat zijn ploeg het geluk ontbrak. "Wij waren alleen weer ongelukkig, maar we moeten gewoon zo doorgaan dan komt het goed", aldus de aanvoerder van NEC.

Bron: Eredivisie Live

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.