Worm en Otten op de weg terug

Rutger Worm en Mark Otten zijn op de weg terug, zo me NEC-fysiotherapeut Han Tijshen. Het tweetal heeft op trainingskamp in Marbella een prima indruk gemaakt. Volgens Tijshen is de trainingsweek sowieso perfect geweest voor NEC

"Voor wat betreft Rutger Worm en Mark Otten: dat gaat de goede kant op", zegt Tijshen op de officiële website van de Nijmegenaren. "Rutger is zelfs al op het veld bezig. Natuurlijk heeft zijn schouder wel de tijd nodig om goed te herstellen, maar bij de verschillende looptrainingen houden we dat goed in de gaten. Ook met Mark gaat het crescendo. Zijn knie reageert heel goed op de aangeboden krachttraining."

Volgens de fysiotherapeut heeft de groep van trainer Mario Been sowieso een prima week achter de rug. "De omstandigheden hier zijn echt perfect. Natuurlijk is het weer echt prima. Hoe we deze week gewerkt hebben, dat hadden we in Nederland met de temperaturen van nu nooit kunnen doen. Daarnaast zijn de faciliteiten die we hier tot onze beschikking hebben echt meer dan goed. We kunnen dus terugkijken op een prima trainingsweek, in alle opzichten."


Naast Otten ook Worm op de weg terug na weer een shouderblessure!

Bron: NEC Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan