Ook DTH heeft een roerige transferperiode!

Wisgerhof weg, Been misschien ook. Gaat alles bij NEC dan weg? Komt er niks meer bij? Belangrijke vragen voor NEC-fans deze tijd. Ook bij DTH zelf kende de lay-out van de hoofdpagina een roerige transferperiode. Alleen in ons geval is de selectie niet uitgedund, maar uitgebreid met diverse items. Of het uiteindelijk allemaal de juiste keuzes zijn geweest, daar zullen net als bij het aankopen van spelers de meningen wel over verschillen, maar wij staan als ware technische directeuren pal achter onze nieuwe aanwinsten.

Wie eens goed kijkt op onze site zal zien dat ons nieuwsblok in een wat chiquer jasje is gestoken en dat er onder de fotostrip van (oud-)spelers een extra blok is geplaatst. Het naar onze mening belangrijkste NEC-nieuws zal altijd bovenaan bij de headlines komen te staan. Stukken over onze club die wat minder nieuwswaarde hebben, maar misschien toch wel leuk zijn om te lezen vind je in het nieuwe Media-blok onder de fotostrip. Op die manier vind je het nieuws over een belangrijke transfer niet ergens staan tussen een bericht over de haat-liefde verhouding tussen Davids en zijn neef en een stuk uit VI kids waarin Babos aangeeft dat hij boerenkool zo lekker vindt bijvoorbeeld.

Nieuw in de DTH selectie is ook Bertje Bloedkuul. Een typisch Nimweegse man van het volk, met z’n eigen kijk op het nieuws rond NEC. Bert heeft toegezegd dat hij ons iedere week weer zal trakteren op z’n ongezouten mening, we hopen dat hij zich ook aan die afspraak gaat houden.

Niet alleen Bertje Bloedkuul heeft een eigen blok gekregen, ook onze specials (zoals columns, Aan het lijntje, In de media, Uit de oude doos etc) en natuurlijk het "Rondje om" hebben een eigen blok gekregen. Door onze overijverige redactieleden die jullie bestoken met het laatste NEC-nieuws, verdwijnen deze arbeidsintensieve onderdelen nu wat sneller dan gewenst uit de headlines. Hopelijk blijven ze op deze manier wat langer onder de aandacht.

Onze collega-supporters van internetradio roodzwartgroen.nl verdienen ook de nodige aandacht. Op de achtergrond timmeren ze hard aan de weg om er iets moois van te maken. Om dit initiatief te ondersteunen hebben we een button geplaatst op onze site, zodat je direct naar dit station kunt luisteren.

Is er dan echt niets uit onze DTH hoofdpaginaselectie verdwenen? Ja, toch wel. De rubriek Wist je dat, waar alle trouwe bezoekers ieder woordje van kunnen dromen is (tijdelijk) van de hoofdpagina verdwenen (maar wel zichtbaar naast nieuwspagina’s) om toch ruimte te kunnen blijven geven aan een item waar we iedere dag maar van blijven dromen: de eindstand van groep D van de Uefacup. Mocht je verder nog vragen hebben of briljante ideeën voor onze site, mail ons gerust via info@detrouwehonden.nl. Goede tips horen we namelijk graag!

Vriendelijke groeten
De Voorzitter

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan