Nog maximaal 8 dagen! +correctie

Vraag je je ook af waarom het zo lang duurt voor de speeldatum bekend is van NEC-HSV? Zitten ze op het werk op hete kolen, omdat ze nu toch eindelijk wel eens van je willen weten wanneer je nu die vrije dag op gaat nemen, woensdag of donderdag? Zorgt die nog niet bekende informatie voor extra spanning bij deze toch al bijna ongeneeselijke Uefa-koorts?

Wees gerust, je bent niet de enige. Ook op Stadionplein 1 balen ze er goed van. Doordat bij andere clubs nog geen beslissing is genomen over een eventuele speeldatum en doordat zowel de Nederlandse als Duitse omroepen misschien wel interesse zouden hebben in het uitzenden van deze wedstrijd moet ook NEC, met tegenzin, wachten. De hele wedstrijdorganisatie, merchandice etc. etc. loopt vertraging op.

Maar binnen nu en 8 dagen is het wel duidelijk, want de UEFA heeft de clubs verplicht om voor 17 januari duidelijkheid te verschaffen over de speeldatum. Als we thuis Ajax verslaan de 18e zal dus wel alles duidelijk zijn.

CORRECTIE: We hebben inmiddels begrepen dat niet 17 januari, maar al 13 januari bekend moet zijn wat de speeldatum van NEC-Hamburger SV is. De datum is afhankelijk van hoe de wedstrijden Ajax-Fiorentina en Werder Bremen-AC Milan worden vastgesteld.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan