Worm wil vertrekken, NEC wil niet meewerken

Van de site van Voetbalzone.nl

Worm wil vertrekken, NEC wil niet meewerken

Rutger Worm zit in een ongemakkelijke spagaat. De aanvallende middenvelder wil graag spelen bij NEC, maar ziet weinig kansen op speelminuten en overweegt daarom een vertrek. De Nijmegenaren laten Worm echter niet gaan. Dit tot de teleurstelling van de 22-jarige Nijmegenaar, die een sterke indruk maakt in de oefencampagne. “Ik moet gewoon een jaar lang alles spelen”, zegt Worm in de Gelderlander. “Alleen dan kan ik me verder ontwikkelen. Het liefst voetbal ik natuurlijk bij NEC, maar ik heb niet het gevoel dat ik hier komend seizoen een echte kans zal krijgen.”

Club en speler kwamen dit voorjaar tot de slotsom dat Worm het beste verhuurd kon worden, maar nu de middenvelder op zoek is naar een nieuwe werkgever wil NEC prompt niet meer meewerken. “Ik geef de club groot gelijk dat ze Schöne hebben gehaald, maar het geeft wel aan dat ik nergens op hoef te rekenen. Bij Den Bosch willen ze me graag hebben. Ik heb daar ook een rondleiding gehad en het voelde goed. Maar voorlopig laat NEC me niet gaan.”

“Dat klopt”, zei coach Mario Been. “Zolang we er nog geen aanvallers bij hebben, mag er niemand weg, ook Worm niet. Van mij hoeft hij trouwens helemaal niet weg. Zeker niet als hij zo speelt als in de oefencampagne.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan