Slory ziet overgang naar NEC niet zitten

NEC heeft tevergeefs meerdere pogingen gedaan om Andwelé Slory naar De Goffert te krijgen. Dit meldt RTV Rijnmond. Slory zou de aanbieding hebben afgewezen omdat hij zich eerst zou willen bewijzen tegenover Gertjan Verbeek. Dit beaamt Mario Been.

De aanvaller van Feyenoord staat bovenaan het lijstje van Mario Been. Volgens Been verwacht de pijlsnelle Slory een serieuze nieuwe kans in De Kuip, en dat zou de belangrijkste reden zijn om bij Feyenoord te blijven. Hij kende een ongelukkig debuutseizoen, gevuld met veel blessures en weinig speelminuten.

Slory en Mario Been kennen elkaar nog van hun gezamelijke periode bij Excelsior, toen de Kralingers kampioen werden in de eerste divisie. Been had destijds de toen nog erg jonge aanvaller onder zijn hoede.

De 25-jarige aanvaller leek eerder nog te azen op een vertrek, maar later ontkende Slory die berichtgeving en gaf hij aan voor zijn kansen bij Feyenoord te willen vechten. Slory’s zaakwaarnemer Winnie Haatrecht had zelfs al wat lijntjes uitgezet naar mogelijk geïnteresseerde Engelse clubs.

Slory heeft het gevoel dat hij iets moet rechtzetten in De Kuip, zo meldde hij enige tijd geleden. “Vorig jaar is het er door allerlei redenen niet uitgekomen en daar baal ik van. Ik heb echt het gevoel dat ik dit seizoen wat recht kan en moet zetten. Daar ga ik ook alles aan doen, daar kan iedereen op rekenen.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan