“Wij hebben de wedstrijd in Nijmegen arrogant benaderd”

Omroep Gelderland meldt het volgende over onze tegenstander.

Dinamo Boekarest-coach Rednic was ooggetuige van de 1-1 van NEC tegen Heracles. Op de website van de Roemeese tv-zender GSP geeft hij aan vol vertrouwen te zijn over de UEFA Cup return tegen NEC.

"Ik heb in de wedstrijd twee spelers gezien die ik nog niet kende" (Otten, Bouaouzan, red.), zegt Rednic. "NEC is een gedisciplineerd jong elftal zonder artiesten. Het zijn harde werkers met een prima lange pass in huis."

Rednic gelooft in Roemeens succes in de return. "Wij hebben de wedstrijd in Nijmegen arrogant benaderd. We hebben NEC onderschat. We zijn gewaarschuwd."

Dinamo is de kersverse koploper in Roemenië. Sinds het UEFA Cup treffen met NEC wonnen de Cainii Rossii van de laagvliegers Poli Iasi (2-0, 2x Bratu) en Gloria Bistrita (1-2, 2x Danciulescu). In de laatste wedstrijd, afgelopen weekend, liet Rednic al zijn aanvallers tegelijk aantreden.

"Dat zowel Bratu, Nicolea als Danciulescu speelden beviel goed. Naast de hoeveelheid extra dreiging konden we ook veel meer druk op de bal geven. Het is niet uitgesloten dat ze tegen NEC weer alledrie spelen", aldus de trainer van Dinamo Boekarest.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan