Het weer in Boekarest

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover… Een enkeling is vandaag vertrokken met de auto en anderen gaan morgen met de trein of woensdag met het vliegtuig. De echte daredevils vertrekken donderdag met het vliegtuig met het risico te laat te komen bij de wedstrijd. De meeste Trouwe Honden vertrekken woensdag met het vliegtuig. Alles is in principe geregeld. De kaarten, het hotel en de vliegreis. Alleen het weer zou eventueel nog wat roet in dit historische hapje kunnen gooien. Maar wees gerust want ook nu kunnen we zeggen “het komt allemaal goed”. Wij van De Trouwe Honden hebben Piet “oetmorn” Paulusma even gebeld of we lekker met onze blote bast kunnen lopen in Boekarest.

Maandag 29 september

Vandaag is het licht bewolkt in Boekarest met hier en daar een zonnestraaltje. Het zal een graad of 20 zijn. Ook zal Boekarest nog niet overregend worden door NEC-supporters.

Dinsdag 30 september

Een zonnige dag, vergelijkbaar met de maandag met een graad of 20 op de meter. De cafés zullen hun voorraad bier aanvullen en zich voorbereiden op de invasie van het Rood, groen en zwarte leger. Stilte voor de storm..

Woensdag 1 oktober

Een zonnige dag met hier en daar een wolkje. Het zal rondom de 21 graden zijn. De invasie is begonnen. De meeste supporters zullen net als de spelers in de middag in Boekarest verschijnen. De politie en het leger zal in de middag alarmfase 3 afgeven. In de avond zullen de meeste supporters elkaar in het centrum ontmoeten. Bijvoorbeeld in de Offside pub waar alle supporters van de uitspelende clubs elkaar ontmoeten. Later die avond zal alarmfase 2 afgegeven worden. Vele supporters vergeten vrouw en kinderen voor even en genieten van een sensuele massage.


Hier en daar een wolkje.

Donderdag 2 oktober

Als de meeste supporters met een kater opstaan zullen ze erachter komen dat het hetzelfde weer is als woensdag alleen een graadje warmen. Met zo’n 22 graden volgens het kwik zal het op een terrasje prima vertoeven worden. Na een stevig Roemeens ontbijt zullen de meeste supporters wederom richting het centrum gaan. Via de tam tam zal snel duidelijk zijn waar men elkaar zal ontmoeten. Het bier zal wederom tijdens deze zonnige dag rijkelijk vloeien. Er zullen strijdliederen gezongen worden en men zal er achter komen dat niet iedere Dinamo-fan een hooligan is. Gezamenlijk drinkt men een biertje om daarna naar het hoogtepunt van de dag te gaan; de wedstrijd! De politie, het leger en Jan Bluysen zijn in opperste staat van paraatheid gebracht. Ook de avond zal helder zijn maar het is wel verstandig om een jasje mee te nemen. Het kwik zal dan tot de 10 graden dalen. Het jasje zal uiteraard weer snel uit gaan omdat men de Rood, groen en zwarte trots uit Nijmegen flink aanmoedigt.


Donderdag ook vrouwelijk schoon in het centrum?
Vrijdag 3 oktober

Vrijdag is een dag om na te genieten en het weer gaat daar lekker in mee. Het wordt die dag zonnig met hier en daar een wolkje. Het is niet te geloven maar het kwik kan met 24 graden stijgen tot zomerse waarden. Alle supporters zijn nog steeds door het dolle heen want de bende van Mario heeft Nijmegen op de Europese kaart gezet; we zijn door naar de groepsfase! Helaas is er een tijd van komen en een tijd van gaan. De meeste supporters moeten vandaag weer terug naar het koude kikkerlandje. Er wordt afscheid genomen van de Roemeense vrouwen en men pakt de taxi richting vliegveld.


Een verfrissende ochtendduik in de fontein in Boekarest?

Klik hier om uptodate te blijven over het weer in Boekarest.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan