Wat deden onze Europese concurrenten dit weekend?

Na de nederlaag tegen The Spurs en de wedstrijd van aanstaande woensdag tegen Spartak Moskou in het vooruitzicht is het weer tijd om weer even te kijken wat onze Europese concurrenten er dit weekend van gebakken hebben.

Om te beginnen met onze Russische tegenstander. Spartak Moskou heeft vorige week zaterdag haar laatste wedstrijd in de competitie gespeeld. Na de de 1-3 nederlaag tegen de de club van Dick Advocaat, Zenit St Petersburg is Spartak op de achtste plaats in de Russische competititie geeindig. Spartak Moskou is dus dit weekend niet in actie gekomen en kan zich na de 1-0 overwinning op Dinamo Zagreb volledig richten op het duel tegen NEC.

Onze laatste tegenstander in de poulefase, het Italiaanse Udinese ging in eigen stadion pijnlijk onderuit tegen de nummer laatst uit de Serie A. Udinese-speler Felipe wist in de 87e minuut het net te vinden. Helaas voor hem passeerde hij niet de keeper van Chievo maar zijn eigen doelman Handanovic. Udinese eindigde het duel met 10 spelers nadat aanvaller Di Natale het veld al had verlaten met een rode kaart.

The Spurs speelde vanmiddag op eigen veld tegen Everton en verloren met 0-1. Het enige doelpunt kwam op naam van oud Ajaxied Steven Pienaar. Dinamo Zagreb won dit weekend met 0-1 bij Varteks Varazdin.

Naast de wedstrijd Spartak Moskou-NEC, wordt om 18:00 uur de wedstrijd Udinese-Dinamo Zagreb gespeeld.


Kunstgras in een héél groot stadion!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.