UPDATE: Olsson dicht bij een akkoord met WBA

Mario Been heeft zojuist tegenover De Trouwe Honden bevestigd dat Jonas Olsson op dit moment gekeurd wordt in Engeland bij WBA.

Jonas Olsson is heel dicht bij een overgang naar de Premier League en West Bromwich. Fotbollsexpressen.se meldt dat Olsson op vrijdag een medisch onderzoek ondergaat in Engeland en daarna hoogstwaarschijnlijk een contract zal tekenen.

De nieuwkomer in de Premier League heeft enige tijd onderhandeld met NEC en lijkt nu tot overeenstemming te zijn gekomen. De clubs zouden het eens zijn geworden over een verkoopprijs van ongeveer 1,5 tot 2 miljoen Euro voor Olsson, wiens contract afloopt na dit seizoen.

Mario Been hield rekening met een vertrek van Olsson ‘Ik moet nog maar hopen dat Jonas niet ineens naar een Engelse club vertrekt’, zei de NEC-trainer eerder deze week’ Anders hebben we ook defensief ineens een probleem.’

UPDATE:
Jonas Olsson zal morgenavond toch meespelen met NEC in de openingswedstrijd van het seizoen tegen De Graafschap. De transfer van de Zweedse verdediger naar West Bromwich Albion komt rond, maar de definitieve vrijgave zal over het weekend heen getild worden. "Dat is me beloofd", vertelde trainer Mario Been een dag voor de Gelderse derby.

Olsson is momenteel in Birmingham om zijn transfer naar de Engelse promovendus af te ronden. Maar het papierenwerk zal waarschijnlijk dermate veel tijd kosten, dat de definitieve vrijgave pas na het weekend wordt verwacht. "We hebben deze constructie afgesproken met Jonas en West Bromwich. De partijen zijn op de hoogte. Ik verwacht Jonas morgenavond gewoon aan de aftrap. Daarna zullen we snel zoeken naar een vervanger."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan