UPDATE: NEC meldt zich voor Rens van Eijden

Het Brabants dagblad meldt dat NEC, samen met Willem II, de voornaamste kandidaat is om centrale verdediger Rens van Eijden komend seizoen op huurbasis van PSV over te nemen. De centrale verdediger kan bij de Eindhovenaren waarschijlijk niet op veel speeltijd rekenen.

De 20-jarige Ossenaar speelde tot nu toe slechts één wedstrijd in de hoofdmacht van PSV, al was dat niet de minste. Van Eijden debuteerde op 11 april 2007 op Anfield Road in de Champions League kwartfinale tegen Liverpool. Vorig seizoen kwam de verdediger alleen voor Jong PSV in actie waar hij aanvoerder was.


Rens van Eijden in duel met Mark Gonzalez van Liverpool

UPDATE:
Het AD meldt dat NEC zich bij PSV heeft gemeld om Rens van Eijden voor één seizoen te huren. Later vandaag beslissen de Eindhovenaren of de jonge verdediger tijdelijk naar Nijmegen mag verkassen. Eerder kreeg RKC Waalwijk nul op het rekest van de Eindhovenaren.

"Het belangrijkste is nu wat de speler wil", laat technisch manager Adrie van Kraaij van PSV weten." Als hij wekelijks in de eredivisie speelt, is dat goed voor hem. Maar als hij bij een andere ploeg nauwelijks aan de bak komt, kan Rens beter hier blijven. Dan traint die jongen in ieder geval met onze eerste selectie op een hoog niveau."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan