NEC richt de pijlen op Leonardo

Na het afketsen van de komst van aanvallers Pavlovic en Smith heeft NEC alle hoop gezet op de komst van Leonardo naar Nijmegen, aldus De Telegraaf. Mario Been heeft zijn belangstelling voor Leonardo nooit onder stoelen of banken gestoken, maar tot een concreet aanbod is het nooit gekomen. Nu is dat wel het geval.

"NEC had eerder, in een heel vroeg stadium, al belangstelling voor ‘Leo’ en die is nu heel concreet", aldus manager technische zaken bij Danny Blind.  "De speler heeft nog een contract voor een jaar en wij willen hem alleen verkopen. Het gaat enkel nog om de transfersom." In tegenstelling tot Albert Luque, Kennedy Bakircioglu, Dennis Rommedahl en eerder Jurgen Colin krijgt de Braziliaan geen transfervrije aftocht. "Na de komst van Miralem Sulejmani is het perspectief van Leonardo niet heel goed, maar we zien in hem nog steeds een goede vervanger voor een van de buitenspelers. Hij mag weg, maar niet te koste van alles", aldus Blind. 

Dit sluit aan bij hetgeen Mario Been vandaag meldt in De Gelderlander. De Amsterdammers namen de Braziliaan pas anderhalf jaar geleden over van NAC Breda voor 750.000 euro. Mede door een afgescheurde kruisband speelde Leonardo maar zestien wedstrijden in Amsterdam.


Leonardo, misschien binnenkort te bewonderen in De Goffert!?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan