Reacties van Been, Sibum, Schöne & Radomski

Mario Been, Bas Sibum, Lasse Schöne en Arek Radomski reageren na de 3-2 nederlaag tegen Dinamo Zagreb op Omroep Gelderland.

Mario Been: trots op dit team
"Dit is een grote teleurstelling, maar al met al ben ik trots op dit team", zei NEC-trainer Mario Been na afloop van de nederlaag tegen Dinamo Zagreb.

"De eerste tien minuten waren we geïmponeerd, kwamen snel achter. Maar wat mij verbaast is dat dit elftal  enorme veerkracht heeft en de kwaliteit om terug te komen."

"Als je tien minuten voor tijd voor komt, hoop je de wedstrijd uit het vuur te slepen. Maar bij de 2-2 liepen we onnodig achteruit en bij de 3-2 kan er zomaar eentje inkoppen", analyseert Been de slotfase van het duel.

Bas Sibum: nog niet zo zuur geweest
De nederlaag van NEC kwam ook hard aan bij Bas Sibum: "Ik ben nog niet zo zuur geweest na een duel."

"In het begin overliepen ze ons een beetje. Daarna pakken we het goed op en zijn we de betere ploeg. We blijven overeind tegen een grote club, maar daar hebben we helemaal niets aan", sombert Sibum.

"Het is zo zonde, want we hadden meer verdiend vandaag", vindt de middenvelder. "Er is op zich nog niks aan de hand, maar we hadden vanavond zo’n mooie stap kunnen zetten. Nu moeten we het laten zien tegen de andere drie clubs.

Schöne: dit komt heel hard aan
"Dit komt heel hard aan", zei Lasse Schöne over de nederlaag van NEC tegen Dinamo Zagreb. "Acht minuten voor tijd staan we met 2-1 voor en dan gaan we met lege handen naar huis."

Schöne vervolgt: "We waren eigenlijk de betere ploeg vandaag. Ongelooflijk dat we toch verliezen. Aan ons spel lag het niet, maar we kregen in zo’n korte tijd twee goals tegen. Dan baal je ontzettend."

"Ik kreeg de eerste helft meer ballen dan in de tweede. Ik speelde wel een lekkere wedstrijd vandaag, maar ik baal wel heel erg, moet ik zeggen", treurt de Deense aanvaller.

Radomski: een les die je niet wilt
Bij NEC was Arek Radomski de uitblinker. Hij treurde na de 3-2 nederlaag. "Dit is de ergste manier om te verliezen", vindt de Pool.

NEC kreeg twee goals uit corners tegen. "We wisten dat ze lengte hadden en daar hebben ze goed gebruik van gemaakt. Maar we hebben de kansen gehad en op dit niveau moet je ze maken", benadrukt Radomski.

"Nu geven we het weg in zeven minuten tijd. Dat was niet nodig. Dit is een les die je eigenlijk niet wilt hebben, maar we moeten snel verder", verwijst de middenvelder naar de uitwedstrijd van NEC tegen Ajax, komende zondag.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan