Reacties trefzekere Nijmegenaren na NEC-De Graafschap

Omroep Gelderland wist na het duel tegen de Doetinchemmers precies wie ze voor hun microfoon moesten hebben. Mark Otten en Rutger Worm. Hun reactie over de eerste wedstrijd; en overwinning, van het seizoen.

Otten: mooi om zo terug te keren
Mark Otten maakte het Nijmeegse feestje tegen De Graafschap compleet. Hij scoorde 2-0 en tekende als tweede, rasechte Nijmegenaar voor een goal in de Gelderse derby.

"Ik dacht: ogen dicht en schieten", zegt de verdediger na afloop. "Mooi om zo terug te keren in het eerste elftal. Ik raakte 21 april 2007 geblesseerd. Ik ben heel blij dat de trainer mij nu alweer de kans geeft in de basis."

Mark Otten was tevreden met het resultaat tegen De Graafschap. "We wilden scherp starten. Ik denk dat onze bedoelingen duidelijk waren."

Worm: heel dom van me, maar wel 1-0
De Nijmegenaren voerden op alle mogelijk manier de boventoon in de derby tegen De Graafschap.

Rutger Worm baarde opzien met zijn invalbeurt. In luttele minuten kreeg hij geel voor een schwalbe, scoorde hij 1-0 en kreeg hij weer geel voor het uitrekken van zijn shirt bij het vieren van zijn goal. "Ik dacht nooit aan die eerste gele kaart", aldus de aanvaller na afloop. "Het was heel dom van me, maar het was wel 1-0."

Worm bood na afloop excuses aan aan de spelersgroep. "Ze zeiden, je hebt gescoord. Het is goed. De trainer zei €1000 boete. Dat was een geintje…"

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan