Reacties na NEC-FC Zwolle

Wisgerhof: dieptepunt in carrière

Peter Wisgerhof nam de tijd om in de kleedkamer te bedenken hoe NEC zo slecht voor de dag kon komen. "Ik zou het niet weten. Ik weet het echt niet", stamelt de aanvoerder tijdens het hele gesprek hulpeloos. "We zijn nog nooit slechter geweest dan vandaag. Dit was dramatisch. Na een slechte start speel je nooit meer goed. Ik snap er niets van. Dit is het dieptepunt van mijn carrière." Van alle clubs in de eredivisie die vechten tegen degradatie, ligt NEC als eerste murw gebeukt in de hoek. "Als je na vandaag zegt dat wij er het slechtst voorstaan heb je gelijk."

Mario Been: er gaan kopjes vallen

Nadat Mario Been eerst de fans bij de kleedkamer van NEC te woord had gestaan, was hij op stoom voor de pers. "Dit was een wanvertoning van mij en mijn team", brieste hij met ogen vol vuur. "Iedereen heeft €500 boete gehad. En er gaan kopjes vallen. Wie zie je wel tegen Ajax. De fans zijn terecht boos. Het gaat hun net zo aan het hart als mij." Been begrijpt de beroerde start van NEC niet. "Ik heb nooit gezegd: doe maar rustig aan het is Zwolle maar. Ik heb weer gevraagd aan de spelers of ik door moet gaan. Nu is het menens."

Bron: Omroep Gelderland

Been woest op ‘slap zooitje pseudo-winnaars’

Mario Been had geen goed woord over voor wat zijn ploeg op de mat legde tegen FC Zwolle. De uitschakeling in de strijd om de KNVB-beker kwam hard aan en dat verwijt de coach van de Nijmegenaren zijn eigen ploeg. ‘Het is schandalig wat er vandaag is gebeurd’, foeterde Been op de website van NEC. ‘Een regelrechte wanvertoning. Deze ploeg mochten we niet onderschatten, maar daar heb ik vandaag niets van teruggezien. Alles hing als los zand aan elkaar en ik heb vandaag op geen enkel moment strijd gezien.’

‘Het was vandaag een slap zooitje. Opnieuw heb ik aan de spelers na afloop gevraagd of het aan mij lag. Dan zou ik direct opstappen. Stuk voor stuk, aan elke speler. Maar niemand zei iets. De jongens krijgen het de komende dagen van me te horen, want met de instelling van deze pseudo-winnaars kunnen we zondag niet tegen Ajax aantreden.’

Bron: Vi.nl

Been: "Het was vandaag een slap zooitje"

NEC Nijmegen heeft een nieuw hoofdstuk weten toe te voegen aan de belachelijke reeks die de Nijmegenaren momenteel neerzetten. De 0-2 bekernederlaag tegen FC Zwolle had NEC dan ook volledig aan zichzelf te wijten.

"Het is schandalig wat er vandaag is gebeurd. Een regelrechte wanvertoning. Op de wijze hoe we aan de wedstrijd begonnen, stonden we al met 0-1 achter", vertelt Been op de officiële site van NEC. "Ik had de jongens desondanks gewaarschuwd voor FC Zwolle. Deze ploeg mochten we niet onderschatten, maar daar heb ik vandaag niets van teruggezien. Alles hing als los zand aan elkaar en ik heb vandaag op geen enkel moment strijd gezien. Elk duel werd verloren en we hebben in negentig minuten slechts één kans gecreëerd. Het was vandaag een slap zooitje."

"Opnieuw heb ik aan de spelers na afloop gevraagd of het aan mij lag. Dan zou ik direct opstappen. Stuk voor stuk, aan elke speler. Maar niemand zei iets. De jongens krijgen het de komende dagen van me te horen, want met de instelling van deze pseudo-winnaars kunnen we zondag niet tegen Ajax aantreden."

Bron: Voetbalprimeur.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan