Been: “Niemand zei iets”

Trainer Mario Been heeft vanavond na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen FC Zwolle opnieuw zijn ontslag aangeboden.

"Ik heb de spelers stuk voor stuk gevraagd of het aan mij ligt. Had er eentje ‘ja’ gezegd, was ik geen trainer meer geweest. Maar ik ben ze opnieuw stuk voor stuk langs gegaan. Maar niemand zei iets."

Daardoor zit Been zondag gewoon op de bank tijdens de competitiewedstrijd in eigen huis tegen Ajax. "Maar dan zal er zeker iets moeten veranderen in de instelling van de spelers. We stonden vandaag bij de aftrap al met 0-1 achter, op de wijze zoals we aan de wedstrijd begonnen. We hebben in negentig minuten geen enkele keer strijd geleverd en verloren elk duel. Met dit stelletje pseudo-winnaars komen we niet ver. Ik heb alle spelers dan ook een boete van 500 euro gegeven. Voor dat geld gaan we een leuk doel zoeken. De spelers lijken het geld niet nodig te hebben, anders hadden ze wel wat meer hun best gedaan."

De teleurstelling zat diep. "Ik heb de jongens vooraf nog zou gewaarschuwd, maar blijkbaar ben ik nog niet duidelijk genoeg geweest. Dit was vandaag een grote wanvertoning, een regelrechte schande."

De geplande persconferentie na afloop van de wedstrijd ging ook niet door. "Jammer", was de korte reactie van Been.

Bron: Elf Voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan