Reacties na Feyenoord-NEC

Been geliefd bij vriend en ‘vijand’

Mario Been is populair in De Kuip. Vooraf werd de trainer van NEC als vanouds toegezongen door Het Legioen. Ook na de 1-3 scandeerde Rotterdam de naam van Been. "Dat heb ik zelf geregeld hoor", lacht de trainer van NEC het voor hem indrukwekkende moment wat verlegen weg. "Ik moet straks die gasten nog een een paar rondjes geven." Been zag zijn tactische plan om van Feyenoord te winnen na rust slagen. "De wissel Davids voor Van Beukering was belangrijk. Ik moet zeggen dat ik Feyenoord lang niet zo goed heb zien spelen als tegen ons voor rust."

Holman: winnen was nog broodnodig

NEC boekte een knappe zege op Feyenoord in De Kuip. Achteraf bleek de winst broodnodig, omdat Heracles Almelo op hetzelfde moment won bij FC Groningen. "Het is een gekke competitie", weet aanvaller Brett Holman. "Precies daarom zijn we ook bezig met onze eigen wedstrijden. Als die gespeeld is, zien we wel wat de gevolgen zijn." De Australiër vond de zege op Feyenoord terecht. "De eerste helft stonden we niet goed en hadden we problemen. Na rust ging dat veel beter en kregen wij de beste kansen. Jeremain Lens was weer heel erg goed."

Bron: Omroep Gelderland

Been: "Absoluut niet bezig met Feyenoord"

NEC-trainer Mario Been won zondagmiddag met 1-3 van Feyenoord. De oefenmeester werd vervolgens door supporters van de Rotterdammers toegezongen. Fans zien in de oud-voetballer een ideale nieuwe coach. Bert van Marwijk, momenteel trainer van Feyenoord, wordt waarschijnlijk volgende week gepresenteerd als nieuwe bondscoach. Been zelf is niet met een overstap bezig. "Ik ben geen moment bezig met het trainerschap van Feyenoord. Als NEC zich in de zomer kan versterken, komen er nog mooie tijden in Nijmegen waar ik graag bij wil zijn. En bovendien zit hier toch nog een trainer." Zelf weigert Been, ondanks de positieve reacties van supporters, openlijk de solliciteren. "Die mensen moet ik zo nog even gaan betalen, ik had ze gevraagd dat te doen", zo grapt de coach.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan