Reacties Been & Wisgerhof

Mario Been en Peter Wisgerhof reageren op Omroep Gelderland na 1-2 overwinning in Tilburg.

Been: dit zijn belangrijke punten
Als NEC mee wilde blijven voor Europees voetbal, moest worden gewonnen van Willem II.

"Dat heb ik de jongens vooraf ook gezegd", aldus Mario Been. "Dit zijn belangrijke punten voor ons. Dat we niet geweldig hebben gespeeld is waar, maar we winnen hier sowieso weinig de laatste jaren. We scoorden op de goede momenten. Ook naar Udinese toe is dit een belangrijk resultaat."

Het duel tegen Udinese is belangrijk. Ook voor Been, die normaal nooit te vroeg over zo’n wedstrijd spreekt. "Nu deed hij dat ineens heel kort wel", zegt Wisgerhof. "Dat zegt wel iets."

Peter Wisgerhof is Demouge de baas
Nijmegenaar en Willem II aanvaller Frank Demouge verloor niet alleen de wedstrijd, ook de onderlinge strijd met Wisgerhof legde hij af.

"Ik wilde persé niet dat hij scoorde. Ander moet ik dat nog heel lang horen", zei de aanvoerder van NEC na afloop. "Hij heeft een spits als mij graag", reageert Demouge. "Hij is sterk in de duels en was vandaag de betere, want ik heb niet gescoord."

De onderlinge strijd was er pas kort voor de wedstrijd. "Peter praat best veel", aldus Demouge. "Maar veel kun je niet zeggen. We hadden het over wat spelers die weg waren gegaan enzo."


Wisgerhof speelde óók Frank Demouge uit de wedstrijd!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.