Niedzielan naar Barcelona!

Nee, geen toptransfer voor oud NEC’er Andrzej Niedzielan. Toch gaat Niedzielan met Wisla Krakow naar Barcelona toe om in de derde voorronde van de Champions League een toernooi-ticket voor "de cup met de grote oren" te bemachtigen.

Wisla Krakow voetbalde zich namelijk door de tweede voorronde heen. De eerste wedstrijd verloor Wisla Krakow nog met 2-1 van Beitar Jerusalem. De returnwedstrijd in Krakow werd met 5-0 door Wisla gewonnen. Niedzielan kwam in de 67e minuut in het veld voor Tomas Jirsak en scoorde in de 88e minuut de 5-0.

Overigens behaalde ook Leiwakabessy de derde voorronde. Eerder gaven wij al bericht over de 3-0 winst in eigen huis. Het uitduel werd met 3-1 verloren. De 0-1 kwam als eerste op het scorebord. Leiwakabessy speelde in Oostenrijk de eerste helft mee. Olympiakos is in de derde ronde de tegenstander van Famagusta.