NEC wint met 6-1 van Volendam

NEC heeft vanmiddag met maar liefst 6-1 gewonnen van hekkesluiter Volendam. De Nijmegenaren begonnen sterk en dat resulteerde in een vroege 3-0 voorsprong na 15 minuten. Lasse Schöne, Ramon Zomer en Jhonny van Beukering zorgde voor de doelpunten. Na het sterkte begin kreeg NEC vrij spel en zorgde nog voor rust voor de 4-0 en-5-0. Ntibazonkiza, terug van een blessure, scoorde zijn 4e doelpunt van het seizoen en even later tekende Jhon van Beukering voor zijn tweede van de middag.

Aan het begin van de tweede helft wisselde Mario Been Mark Otten voor aanvoerder Peter Wisgerhof. Ook Collins John werd in de ploeg gebracht, hij kwam in het veld voor v. Beukering. In een verder rustige tweede helft tekende ook Lasse Schöne voor zijn tweede van de middag. Ntibazonkiza werd ook na de kant gehaald en gewisselt voor Moestafa El-Kabir. Sheotahul tekende in de 77ste minuut voor de eretreffer voor de Volendammers.