John kan dit weekend debuteren voor NEC

Van de site van Voetbalzone.nl

John kan dit weekend debuteren voor NEC

Collins John kan zich dan eindelijk gaan opmaken voor een mogelijk debuut bij NEC. De aanvaller, die afgelopen zomer met veel bombarie naar Nijmegen toe werd gehaald, zit bij de wedstrijdselectie voor het competitieduel met FC Volendam. De 23-jarige John kwam vooralsnog niet verder dan twee wedstrijden bij Jong NEC. Daarna begonnen er problemen met zijn linkerbovenbeen. Een spierblessure hield hem maandenlang buiten de selectie. Trainer Mario Been liet eerder deze week dan ook weten pas op de aanvaller te rekenen in het volgende kalenderjaar.

Een aantal dagen later is Been een andere mening toegedaan. "John heeft keihard getraind om een bepaald niveau te bereiken", aldus de trainer zaterdag tegenover De Gelderlander. "Hij zal nog geen loper zijn, en er zal ook maar een korte invalbeurt in zitten. Maar dit is een leuke prikkel voor hem, en het brengt iets teweeg in de selectie."

John was volledig in de wolken door de keuze van Been om hem om te nemen in de wedstrijdselectie. "Sinds januari heb ik pas twee wedstrijden gespeeld met Jong NEC. Ik heb hier hard voor getraind. Eindelijk bij de selectie. Dat geeft me een fantastisch gevoel. En misschien zit er nog wel een korte invalbeurt in."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan