Van Beukering: ‘Maandag weer bij selectie NEC’

Vandaag op de site van De Gelderlander

Van Beukering: ‘Maandag weer bij selectie NEC’

Vijf weken eerder dan verwacht lijkt Jhon van Beukering terug te keren van zijn verbanning naar Jong NEC. De spits die vorige week zondag niet speelde tegen PSV omdat hij door Mario Been te zwaar bevonden werd, had tot 18 december de tijd kreeg weer op gewicht te komen.

Vrijdag sprak van Beukering in het bijzijn van zijn broer Dennis en zijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink met technisch directeur Carlos Aalbers en Mario Been. "Dat was een positief gesprek", zei Been. "Jhon heeft beloofd dat hij maandag weer op zijn streefgewicht zit.Als dat zo is, sluit hij onmiddellijk weer aan bij de selectie. Zo hebben we dat afgesproken."

Been stond nog steeds achter zijn maatregel van een week eerder om de spits uit de selectie te gooien. "Omdat Jhon toen te zwaar. En dus niet fit genoeg om op dit niveau te presteren. Als hij dat wel is, hebben we aan hem een hele goede spits. En heb ik hem er graag bij. Ons prgramma is zwaar genoeg. Dat werk ik het liefst af met een zo volledig mogelijke selectie."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.