Jong NEC naar finale KNVB Beker!

Update: 19:00 uur.
Jong NEC speelt op dit moment in de halve finale van de KNVB beker tegen Jong RKC. Na 30 minuten staat het 2-1 door een eigen doelpunt van Naïm Aarab, die de bal tevergeefs van de doellijn probeerde te halen. Joel Tshibamba maakte na ruim 20 minuten de gelijkmaker en Dominique Kivuvu scoorde de 2-1.

Bij Jong NEC spelen onder andere Baart, Drost, Aarab, Pothuizen, Kivuvu & Fachtali mee.

Update: 19:20 uur
NEC staat met de rust 2-1 voor. Na de 2-1 nam Jong NEC duidelijk gas terug maar is nog steeds veel beter dan Jong RKC.

Update: 19:55 uur
Karim Fachtali heeft zojuist de 3-1 gescoord!

Update: 20:15 uur
NEC krijgt de ene na de andere kans voor de 4-1. Na dom balverlies op het middenveld scoort Jong RKC de 3-2.

Update: 20:17 uur
De wedstrijd is afgelopen. Jong NEC speelt op maandag 28 april de finale in Waalwijk tegen Jong PSV. Het team van trainer Anton Janssen won, gisteravond al, na verlenging van Jong AZ.

Dominique Kivuvu scoorde de 2-1