Jol, De Jong en Castelen over de loting

Jol is tevreden, maar onderschat NEC niet.

Martin Jol is optimistisch over de kansen van Hamburger SV in het UEFA Cup-toernooi. Loting wees uit dat zijn ploeg het in de derde ronde moet opnemen tege NEC.

Een gunstige uitkomst, vindt Jol. "Ik denk dat we met deze loting tevreden kunnen zijn", zegt de oefenmeester op de site van HSV, die zich echter niet rijk rekent. "NEC is een kleine club in Nederland, maar moet niet onderschat worden."


Jol en Been op het vliegveld in Boekarest.

"Defensief staan ze heel goed en uit de counter kunnen ze levensgevaarlijk zijn", vervolgt Jol op de clubsite. "Wij hebben echter het voordeel dat we de eerste wedstrijd in Nijmegen spelen."

Hamburger SV-spelers Nigel de Jong en Romeo Castelen zijn tevreden met de komende tegenstander in het UEFA Cup-toernooi. De Duitsers treffen in de derde ronde NEC Nijmegen.

"Dit is naar mijn mening een gunstige loting", zegt De Jong. "Het is leuk dat we na het duel met Ajax weer in Nederland te mogen spelen."

Ook Castelen reageerde positief op het komende treffen met de Nijmegenaren. "Ondanks dat het een kleine club is, speelt NEC goed voetbal. Ze spelen in een klein stadion, maar dat geeft juist een mooie sfeer", aldus Castelen, die NEC-trainer Mario Been roemt. "Hij is goed in het werken met jonge spelers en laat ze sterk ontwikkelen", zegt hij.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.