In de Media

Je kent hem vast nog wel die rubriek die we in ons fanzine hadden waarin we enkele opvallende quotes uit de media pakken en dat voorzien van wat commentaar van onze kant. Dat Mario Been onze hofleverancier is van deze rubriek, moge duidelijk zijn. Maar niet alleen van hem, ook van anderen hebben we de afgelopen weken weer de nodige uitspraken gevonden.

Eind mei zijn we getrouwd, een onvergetelijke dag. We hielden een groot feest, waarbij ongeveer zevenhonderd gasten aanwezig waren. Ook veel voetballers waren present, onder wie veel oud-ploeggenoten. Zo kwam Edgar Barreto, die nu voor Reggina speelt, speciaal over vanuit Italië. Dat vond ik heel bijzonder. Er is tot diep in de nacht feest gevierd en wie nog twijfelt aan de integratie in Nederland, moet de film van de bruiloft zien. De Nederlandse NEC’ers liepen op traditionele Turkse muziek de polonaise, haha.
Muslu, Voetbalprimeur.nl, 16 juni 2008
DTH: En liep Potje voorop?

De 28-jarige aanvaller – prof bij FC Groningen, Vitesse, De Graaf­schap, NEC, opnieuw De Graaf­schap en dus Go Ahead – hoopt de komende weken onderdak te vin­den bij een hoofdklasser. „ Ik heb ook met De Treffers gesproken en nog twee andere hoofdklassers. Binnenkort kijk ik of ik er met Germania uit kan komen.
Patrick Ax, De Gelderlander, 23 juni 2008
DTH: Hmm, geen Achilles’29. Durf je de concurrentie met Thijs Hendriks niet aan?

Soms laat hij me ook maar lullen op kantoor. Vraag ik hem tot drie keer toe iets. Krijg ik gewoon geen antwoord. Is-ie met andere dingen bezig. Het volgende moment wijst hij naar buiten en zegt. ‘Kijk het sneeuwen’. Draai ik me om. Weer erin getrapt. Daar word ik wel eens gek van.
Mario Been over Ron de Groot, De Gelderlander, 28 juni 2008
DTH: Haha, Nijmeegese humor van Ronnie!

"Rutger maakt zich natuurlijk zorgen zodra er een hengel in de buurt is"
Mario Been over Rutger Worm bij het vissen op Curacao, officiële website, 1 juli 2008
DTH: Haha, 1-0 voor Mario!

Haarlem en Telstar hebben meer bestaansrecht dan Vitesse. Zij hebben altijd hun eigen broek opgehouden.
Laurens ten Heuvel van Telstar, VI, 16 juli 2008
DTH: Niet alle voetballers zijn dom…

"Ik speel nu voor de echte nummer 1 van Gelderland"
Jeroen Drost, TV Gelderland, 17 augustus 2008
DTH: Maar deze wel…

‘Wat is er mis met 4-3-3? Je hoort mensen ineens over 3-2-3-2, over 5-4-1. Wij hebben in Nederland toch altijd laten zien datje met 4-3-3 de beste veld-bezetting hebt? Bij NEC willen we dan ook gewoon zo gaan spelen.’
Was getekend, Carlos Aalbers, VI, 23 juli 2008
DTH: Maar wat als je nou niet zo 1-2-3 aan een buitenspeler of 1-2 kunt komen?

"We willen zorgen dat er in de competitie een goed team staat", weet Wisgerhof. "Maar we praten in de kleedkamer natuurlijk wel over ons avontuur. Het zou prachtig zijn om in de eerste ronde makkelijk te loten. Dan kunnen we misschien ook de groepsronde bereiken en krijgen we er nóg eens een rits Europese wedstrijden bij. Dat UEFA Cupticket bemachtigen is al prachtig, maar langere tijd in Europa voetballen is het summum voor N.E.C."
Peter Wisgerhof, De Gelderlander, 26 juli 2008
DTH: Dromen mag altijd, Peter!

“Ik zal nooit vergeten wat Mario Been voor me heeft gedaan”
Brett Holman over onze trainer, VI, 13 augustus 2008
DTH: Wij zullen jou ook niet vergeten, Brett!

"Ik ben nog niet klaar bij NEC."
Tim Janssen, De Gelderlander, 14 augustus 2008
DTH: Oh, was je al begonnen dan?

‘Ja, dat is volgens mij ook de reden dat ik als puber met mijn uiterlijk experimenteerde. Mijn moeder had een kapsalon en ik heb regelmatig bij haar in de stoel gezeten om een kleurtje in mijn haar te doen. Blauw, zwart, rood; je kunt het zo gek niet verzinnen, maar op mijn dertiende vond ik het geweldig.
Lasse Schone in de VI, augustus 2008
DTH: Wat denk je van een Gentenaar kapsel, de glasbak editie?

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan