Hoezo professional?

In deze tijd van degradatiezorgen kun je maar één ding verwachten van alles en iedereen bij de club en dat is dat er alles aan wordt gedaan om de afdaling naar die vervloekte Jupiler-league te voorkomen. Een vol stadion, een technische staf die er voor blijft gaan, een technisch directeur die alles in het werk stelt om goede spelers te vinden, het bestuur dat zich het snot voor de ogen werkt en spelers die er iedere minuut vol voor gaan om zo hun vorstelijke salaris waar te maken.

Zwaar pissed en vol ongeloof was ik toen ik vandaag las dat Jhonny van Beukering overgewicht had en daarom niet fit genoeg was om te spelen tegen Twente. Hoe kan het in hemelsnaam zo zijn dat een sportman, in deze benauwde tijd bij de club, zo onprofessioneel bezig is? Hij benadeelt de club op een manier die ik echt niet kan begrijpen.

In plaats van zelf het boetekleed aan te trekken en vol zelfkritiek zijn fout te erkennen, grijpt meneer deze mogelijkheid aan om kritiek te geven op de vele verschillende systemen die er zijn gespeeld en over de nutteloosheid van een trainingskamp! Natuurlijk kan een trainingskamp saai zijn en de vele systemen zijn misschien ook niet goed geweest, ok, maar nu kritiek geven op van alles en nog wat bij de club, terwijl meneer zelf nog amper wat heeft laten zien, nee. Het lijkt mij veel beter om het trainingskamp maar even te accepteren en de kritiek op de gespeelde systemen even te laten voor wat het is en er niet 100%, maar 200% tegenaan te gaan om zo snel mogelijk weer de voeten te kunnen laten spreken. Dat is namelijk de "taal" waar Van Beukering voor gehaald is en waar hij ook voor betaald wordt. En doelpunten zijn nu veel belangrijker dan kritiek van een niet fitte speler met overgewicht die met zijn woorden misschien voor nog meer onrust kan zorgen bij onze club. En dat laatste kunnen we nu helemaal niet gebruiken! 

Bleum       

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan