Durum voor Pothuizen!

Muslu lacht met dank aan Pothuizen
Even leek Muslu Nalbantoglu de schlemiel van de wedstrijd tegen Sparta te worden. Dat Pothuizen voor hem inviel bracht daar verandering in.

"Potje heeft de glimlach weer terug op mijn gezicht gekregen", zegt de grijnzende verdediger. "Ik kon bij die 1-2 wel door de grond zakken omdat het mijn fout was. Ik heb het daarna goed opgepakt en met hulp van Pothuizen winnen we nog. En terecht ook."

Pothuizen vond het fijn voor Muslu dat NEC alsnog won. Al hoopte hij wel op een kleine eetbare attentie van zijn Turkse ploeggenoot. "Durum zeker? Dat vind Pothuizen heel lekker ja…"

Kippenvel Potje na dubbele wissel
De Goffert reageerde verbaasd op het inbrengen van Patrick Pothuizen. Toen hij eruit ging, klapten de fans de handen stuk.

"Ik krijg weer kippenvel als ik er aan denk", zegt gelegenheidsspits ‘Potje’. "Ik heb al veel meegemaakt. Maar erin komen, twee keer scoren, winnen en een publiekswissel krijgen na twaalf minuten… Dit is één van de mooiste momenten in mijn carrière."

Vooral op de tweede goal was Pothuizen trots. "De eerste was echt zo bedoeld. Maar die tweede, dat was een echte Jack de Gier goal. En dat na één spitsentraining met hem. Echt mooi."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan