DTH VACATURE: WEBREDACTEUR M/V

Organisatie

De Trouwe Honden zijn dynamisch, snel en gedreven en vormen voor NEC supporters een rots in de branding, wanneer het gaat om de broodnodige informatievoorziening rond onze club.

De Trouwe Honden kennen niet bepaald een zakelijke cultuur, maar werken vanuit een informele sfeer, waar persoonlijke groei en afwisseling een belangrijke rol spelen. Het uiteindelijke gezamenlijke doel is het neerzetten van een goed en betrouwbaar multimediaal produkt.

De Trouwe Honden stimuleren jouw ontwikkeling op verschillende terreinen en binnen alle afdelingen en zorgen voor een goed pakket aan Trainingen en Opleidingen zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

De afdeling NEC-Nieuws van De Trouwe Honden richt zich op al het (voetbalgerelateerde) nieuws rond onze club en voorziet de NEC supporter van kennis en informatie van, bij en rond onze club.

Bij het beheer van de website wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van een contentmanagementsysteem. Indien men daar nog niet mee bekend is, zal een spoedcursus door een van onze medewerkers tot de mogelijkheden behoren.

WEBREDACTEUR NEC NIEUWS

5-80 uur per week – vast dienstverband

Voor de afdeling NEC nieuws zijn De Trouwe Honden per direct op zoek naar een enthousiaste webredacteur. Je hebt enige ervaring met het schrijven van stukken en interesse in NEC-nieuws. Je hebt enigszins affiniteit met moderne communicatiemiddelen en je vindt het leuk om in een gedreven team te werken, dan is deze baan wat voor jou.

Functie-eisen
– NEC werk- en denk niveau.
– Hands-on mentaliteit
– Goede schrijfvaardigheid
– Goed in teamverband kunnen werken
– Gedreven professional met minimaal 3 jaar aantoonbare supporterservaring
– Gevoel voor politieke en sociale verhoudingen en tactisch hierop in kunnen spelen.
– Zelfstandige werkwijze, waarin prioriteiten stellen en vasthouden aan gemaakte planning je uitstekend af gaan.
– Slim en gedreven, ondernemend, innovatief en denkt in kansen.

Aanbod
– Geheel bevredigende, maar onbezoldigde functie
– Gratis eerste drankje bij eerste teamvergadering
– Teamvergaderingen vinden plaats in een gezellige informele sfeer http://www.cafesamson.nl/
– Carpoolregeling van de zaak in geval van autocombi mogelijk
– Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
– Enorm leuk jaarlijks bedrijfsuitje
– Zinvolle tijdsbesteding
– Je wordt als Trouwe Hond toegezongen in het Arke-stadion

Heb je interesse in deze uitdagende functie bij deze dynamische organisatie? Neem dan contact op met De Trouwe Honden. Doe dit ook wanneer U niet denkt te voldoen aan één of meerdere genoemde functie eisen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.