Davids en Been reageren op duel in Kerkrade

Omroep Gelderland trok na de overwinning tegen Roda JC trainer Mario Been en de meest opvallende man aan Nijmeegse zijde, Lorenzo Davids; aan hun mouw.

Been kan zijn ogen niet geloven
Mario Been zit al een tijdje met open mond naar zijn elftal, de uitslagen en de stand te kijken. Hij kan het niet geloven.

"Dit is ongelofelijk", zegt Been kort. "Zoals wij spelen, zo volwassen en we blijven maar winnen. Vijf uitzeges op rij en voor het eerst bij Roda JC (dth red, Mario voortaan beter onze vooruitblik doorlezen). We staan er ineens goed voor in de strijd om UEFA Cup play-offs. Volgende week tegen Vitesse wordt heel belangrijk."

Over de wedstrijd en de rode kaart is Been ook duidelijk. "Ik vond ons goed spelen, maar we moeten eerder 2-0 maken. Ik vond het geen rode kaart, maar ook geen naai-actie van Davids."

Lorenzo Davids: die klap kwam best hard aan
Davids werd tegen Roda JC hoofdrolspeler tegen wil en dank. Een klap in zijn gezicht gaf NEC uiteindelijk de winst.

"Ik ging het duel aan en kreeg een klap in mijn gezicht. Best hard ook nog", zegt de middenvelder van NEC. Tiote krijgt rood en de wedstrijd lijkt gespeeld. "We speelden het eerst niet goed uit. De eerste twee counters spelen we niet goed uit."

Ook na rust blijft de beslissing uit. "Ik krijg een kans en maak een lob. Hij gaat naast omdat ik nadenk. Moet je nooit doen, dat weet ik. Maar we winnen wel een belangrijk duel hier."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan