“Bobson krijgt nu echt vleugels”

Kevin Bobson gaat zo goed als zeker spelen voor Red Bull Salzburg. Een club met sponsor die de vleugelspeler nog meer vleugels zal geven.

Eerder werd hij al in verband gebracht met andere clubs tijdens deze transferperiode. Na de winterstop speelde Bobson in onze mooie kleuren. Vanavond (dinsdag, red.) zal hij gekeurd worden, waarna hij woensdag het contract zal ondertekenen. Dit contract is voor een seizoen, met een optie op meer seizoenen.

In Oostenrijk komt hij een aantal bekenden tegen. Allereerst is Co Adriaanse de trainer van deze club. In de zomer haalde hij al Barry Opdam (AZ) en Robin Nelisse (FC Utrecht) naar zich. Ook de voormalige eredivisie-spelers László Bodnár (Roda JC) en Johan Vonlanthen (PSV) spelen in Salzburg.

Red Bull Salzburg mag deze week in een thuisduel de eerdere 1-4 winst tegen Suduva Marijampole uit Litouwen verdedigen. Dit betreft de tweede voorronde Uefa Cup. Zij zullen dus waarschijnlijk vrijdag meeloten, als ook wij vol spanning zitten over onze mogelijke tegenstander.


Kevin succes in Oostenrijk

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan