Ryan Smith op proef UPDATE+foto”s

Ryan Smith traint mee met NEC. De linker middenvelder/aanvaller van Millwall krijgt de mogelijkheid om zich te bewijzen tegen over de technische staf van NEC.

 


Ryan Smith in aktie voor Millwall

Ryan Smith is een jeugd international voor Engeland die zijn carriére bij Arsenal begon. Hij speelde van 2003 tot 2006 voor The Gunners en kwam alleen in actie voor wedstrijden van de Carling Cup. Op zijn 16de maakte hij zijn debuut in de wedstrijd tegen Rotherham United op 28 oktober 2003.

Op 30 september 2005 werd Smith verhuurd aan Leicester City. Hij werd gehaald als basisspeler maar halverwege het seizoen belande hij op de bank bij Leicester. In overeenstemming met beide partijen werd de huurperiode vroegtijdig afgebroken.

In augustus 2006 tekende Smith voor drie jaar bij Derby County (de club waar nu Nacer Barazite speelt en waar David Jones vorig seizoen speelde) Smith heeft daar echter nooit een basisplaats kunnen bemachtigen.

In maart 2007 begon de 20 jarige al aan zijn vierde profclub: Millwall. Hij werd eerst voor een maand gehuurd maar deze periode werd al snel verlengd en hij werd gehuurd voor het volledige seizoen 2006-2007. Smith liet een bijzonder goede indruk achter. Manager Willie Donachie van Millwall wilde Smith bijzonder graag vastleggen. In juli 2007 tekende Smith voor twee jaar bij de roemruchte club uit London. Arsenal was daardoor £150,000 (net geen twee ton) rijker.

Het is ons niet bekend waarom Smith weg mag bij Millwall of dat NEC hem daar weg kan kopen. Wij waren vandaag wel aanwezig bij de eerste training van Smith bij NEC waar hij een goede indruk achterliet. Een jonge snelle speler die een actie durft te maken en veel inzet toonde. Alleen maakt een zwaluw nog geen zomer en is het aan de technische staf om te beslissen wat er met proefspeler nummer zoveel gaat gebeuren…

Hier volgen nog wat foto’s van de training.


Smith hier aan de bal.


Smith speelt de bal onder toeziend oog van Been naar Youssef en neemt dan zijn positie over.


Pavlovic was er vandaag ook weer bij.


Van Beukering geeft ook aan Smith de tip om niet met overgewicht terug te komen van vakantie.


Smith geeft een pass op Jong NEC speler Ralph Dua.


Dit keer een diepte pass op dezelfde Dua.


Duidelijk te zien op deze foto dat hij links buiten speelde.


Dua en Smith hadden een paar leuke duels.


Smith biedt zich aan bij de middenlijn.


In duel met Dua bij de achterlijn. Dit zou Smith een vrije trap opleveren.


Smith speelt hier Dua uit maar komt dan Mister NEC, Peter Wisgerhof tegen.


Aalbers bleef maar aan het bellen, nog maar een paar dagen….


Vroegtijdig einde van de training voor Worm.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.