Been is gezeik zat

Afgelopen week is er veel gesproken over van Beukering. Nadat Jhon van Beukering maandag prima speelde en fit oogde bij de wedstrijd van jong NEC gonste het van de geruchten. De weegschaal zou stuk zijn geweest, de medische staf zat fout, een mogelijke verhuur naar De Graafschap was de dieper liggende reden en de broer van van Beukering gaf bij onze collega’s van forzanec aan dat er meer aan de hand was. Ook gaf hij aan dat de eerste meting niet goed was en dat een tweede meting duidelijk had gemaakt dat van Beukering op gewicht was. Van Beukering zou zelfs al meespelen tegen Roda JC morgen.

Volgens Been is dit allemaal onzin, zo vertelde hij tegen Omroep Gelderland na de training van vandaag. In niet mis te verstane woorden liet hij optekenen: ""Ik zeg er niks meer over. Laat al dat internetpubliek nou naar mij luisteren. Ik heb nog nooit gelogen hier. Hij is nog steeds te zwaar. Klaar. Einde verhaal."

Later op de dag had hij een gesprek met Van Beukering. "Een goed gesprek. Jhon zegt maandag weer op gewicht te zijn, Als dat klopt komt hij weer terug bij de selectie."

Een hoop verhalen dus deze week over deze affaire. Samengevat kun je, als je de woorden van Been goed leest, zeggen dat Beukering nog steeds te dik is, dat zijn schorsing terecht was en dat hij volgens Been daarom nog steeds terecht met Jong NEC traint. Van Beukering is echter sneller dan gedacht van z’n overgewicht af en kan waarschijnlijk maandag weer bij de groep aansluiten.

Been is boos.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan