Been heeft weinig geslapen, maar veel te vertellen

Vandaag keek Mario Been op afstand naar de door Ron de Groot geleide training. Een training met slechts een man of 8 waaronder Olsson, van Beukering, van Brakel, Davids en natuurlijk nieuwkomer Drost. Tijd om even de dag van gisteren na te bespreken. "Ik moet zeggen dat ik gisteren pas laat sliep , maar dat lijkt me wel logisch."

Been verbaasde zich erover dat scheidsrechter Haverkort zich gisteren na de wedstrijd zo als slachtoffer opstelde. "Je zult straks die twee punten eens tekort komen, kijken wie dan het slachtoffer is." Been heeft nog niks gehoord vanuit Zeist, maar verwacht dat dat wel goed komt, omdat hij netjes is gebleven. Wel kreeg hij een SMS-je van van Hanegem. "van Hanegem belt of SMS-t zelden, maar schreef gisteren toch bemoedigende woorden. Het klinkt gek, maar misschien krijgen we door die fout van Haverkort meer sympathie en kan het ook in ons voordeel gaan werken." 

Been was verder zeer te spreken over de instelling van de spelers in de tweede helft en hij noemde daarbij Worm en de sterk ingevallen Aarab nog specifiek als voorbeeld. Ook de andere invaller (van Beukering) deed wat hij doen moest. "Jhon is een geweldige speler en hij heeft het in zich om een topper te worden voor NEC, maar als een speler 7 kilo te zwaar is dan moet je daar iets mee doen, zeker ook tegenover de groep. Je stelt namelijk bepaalde eisen aan de groep en dan kun je niet meten met twee maten. Jhon zal daarom dinsdag zeer waarschijnlijk ook weer op de bank beginnen. Ik denk en hoop dat Jhon het goed oppikt en dat hij nog heel belangrijk gaat worden voor NEC." 

Verder gaf Been aan dat hij hoopte dat er voor dinsdag nog een nieuwe speler bij komt. Uiteraard kon hij daar verder nog niet veel over vertellen, maar het zou best wel eens een middenvelder kunnen zijn. Been liet al doorschemeren dat het niet om Van der Leegte zou gaan, aangezien hij dergelijke type spelers al tot zijn beschikking heeft in zijn selectie.

Bleum  

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan