Arie van Eijden?

Arie van Eijden is dat niet die man die Ajax ook naar de klote hielp? Klik voor de gein even op deze link. NEC doe ons een lol en laat die man lekker in de hoofdstad zitten. Deze zakkenvuller hebben wij toch niet nodig!

Jef 

N.E.C. krijgt niet eerder dan 1 juli een nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen 

Arie van Eijden adviseert N.E.C. de komende maanden.
De Raad van Toezicht, Raad van Commissarissen en Directie van N.E.C. hebben gezamenlijk besloten om de positie van voorzitter van de Raad van Commissarissen van N.E.C. Holding BV niet eerder dan 1 juli 2008 in te vullen. N.E.C. wordt geleid door de directie bestaande uit Algemeen Directeur Jacco Swart en Technisch Directeur Carlos Aalbers, die daarvoor verantwoording afleggen aan de zittende Raad van Commissarissen.

In dit kader is ook gezamenlijk besloten om met ingang van 1 februari 2008 tot 1 juli 2008 Arie van Eijden als part-time extern adviseur aan N.E.C. te verbinden. Zijn opdracht is om te kijken naar het profiel en de positie van een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van N.E.C. Holding BV. Ook zal hij een onafhankelijk advies uitbrengen over de structuur van N.E.C.

Van Eijden zal bij verschillende geledingen binnen en rondom N.E.C. informatie inwinnen om tot een afgewogen advies te komen. Het betreft hier onder meer de N.E.C. Supportersvereniging, de businessclub OSRN, investeerders, het College van Burgemeester en Wethouders, de Raad van Commissarissen en de Directie.

Arie van Eijden heeft een brede ervaring binnen het betaalde voetbal in Nederland, onder meer als voormalig Directeur Betaald Voetbal van de KNVB en als voormalig Algemeen Directeur van Ajax.

Bron: NEC-Nijmegen 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.