Aan het lijntje: Maurice “Maus” Bolt

Jullie herinneren je misschien nog de rubriek “aan het lijntje” nog, uit het DTH-magazine, waarin een NEC-supporter werd gevraagd naar zijn mening over NEC-gerelateerde zaken. Deze rubriek gaan we online voortzetten.
  
In de huidige situatie zou Jonas Olsson verkocht mogen worden maar Peter Wisgerhof moet absoluut blijven! Dat vindt Maurice Bolt, in deze eerste “aan het lijntje” online.
 
Daarentegen zie ik Simon Cziommer en Andwele Slory nog graag bij NEC komen, het liefst voor het begin van het seizoen!
 
Het huidige transferbeleid van NEC is goed, ondanks dat er buitenspelers nodig zijn, wordt het geld niet zomaar uitgegeven. Ik vind dat verhuren de beste optie zou zijn voor Rutger Worm.
 
Deze NEC-supporter, met de bijnaam Maus, is 38 jaar en woont in Wijchen.  Zijn hobby’s zijn, naast NEC, vissen en tennis. Met name met tennis is nogal  eens een succesje behaald.
 
Zo’n 24 jaar geleden ben ik bij NEC terecht gekomen via onze overbuurman die een seizoenskaart heeft. De mooiste wedstrijd die ik meegemaakt heb in die 24 jaar is toch wel de uitwedstrijd naar Wisla Krakow. De wedstrijd tegen Helmond Sport uit, na de winst op Ajax, die we met 5-1 verloren en het hele stadion werd gesloopt, wil ik het liefst snel vergeten.

Zijn favoriete NEC’ers aller tijden zijn: John Vievermans en Anton JanssenMaar in de huidige selectie is Bas Sibum mijn favoriet omdat hij natuurlijke leiderscapaciteiten heeft. Ik heb een duidelijke voorkeur voor harde werkers op het veld en dat doet Bas zeker. Ook over Been ben ik zeer tevreden. Hij is de beste trainer die NEC ooit heeft gehad.

Als Maus voor één dag de voorzittershamer over zou mogen nemen dan zou hij als eerste Marcel Boekhoorn terug vragen als sponsor. Op deze manier hoop ik dat NEC weer financiële middelen krijgt om goede spelers te kopen. Ik verwacht dat NEC dit seizoen ergens tussen de 8e en 12e plaats zal eindigen. Met nog wat goede spelers erbij kunnen we zeker weer meedoen om een UEFA-ticket.
 
Als NEC niet speelt volgt hij NEC vooral via internet, De Gelderlander en gaat hij kijken op de trainingen. Ook bezoekt hij geregeld de supportersavonden. Ik erger me het meeste aan bij NEC dat op supportersavonden niet altijd de waarheid wordt verteld. Zeker als je zelf over inside-informatie beschikt.


De gepresenteerde plannen van de nieuwe Goffert vind hij prachtig maar over de situatie in de huidige Goffert heeft hij nog wel wat op te merken. Het comfort is stukken beter dan in de oude Goffert maar de regel dat er geen bier de tribune op mag, vind ik echt ronduit belachelijk. Ook qua sfeer zou het nog wel wat beter kunnen. Deze is soms wat onsportief. Met het rondhuppelen van Bikkel heb ik geen probleem en Legio Noviomagum doet prima werk.

Tot slot leggen we Maus enkele dilemma’s voor 

Goffert oud of nieuw: nieuw
4-4-2 of 4-3-3: 4-3-3- alleen met goede buitenspelers
In Eredivisie met schulden of Eerste divisie zonder schulden:
Eerste divisie zonder schulden.
Technische speler of harde werker: harde werker
van Beukering of Janssen: Van Beukering
Balkenshirt of huidige shirt: huidige
Carlos Aalbers of Leen Looijen: Carlos Aalbers

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan