Update uit de ziekenboeg

De Officiële NEC site meldt vandaag op haar website weer volop slecht nieuws over de geblesseerde spelers. Zo heeft Brett Holman nog steeds last van zijn enkel. Holman die net als van Beukering in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II geblesseerd uitviel zal pas over één à twee weken weer bij de groep kunnen aansluiten. Holman beperkte zich vandaag nog tot het rennen van rondjes om het trainingsveld, terwijl van Beukering alweer gedeeltelijk met de selectie meetrainde. Ook Tim Janssen viel tegen Willem II geblesseerd uit. Hij is onder specialistische behandeling voor zijn enkelblessure waarbij het op dit moment moeilijk is om aan te geven wanneer hij weer inzetbaar is. Mark van den Boogaart is nog steeds niet herstelt van zijn enkelblessure, ook hij is waarschijnlijk over één à twee weken weer terug bij de selectie. Dominique Scholten die tijdens een wedstrijd van Jong-NEC een armbreuk heeft opgelopen ondervindt nog te veel hinder om voluit mee te kunnen trainen. Op dit moment is het zo dat ondanks een pin en een plaat in z’n arm, de breuk nog niet goed geheeld is. Vallen op de arm zou meteen weer een breuk betekenen. Scholten hoopt dat het over een week of twee wel allemaal geheeld is. Ferne Snoyl die vorige week maandag op de supportersavond nog ontbrak door ziekte, heeft de afgelopen week door die ziekte nog niet kunnen trainen. Hij zal in de wedstrijd tegen Ajax daarom ook nog ontbreken.

Gelukkig is er aan het begin van het weekend ook nog goed nieuws te melden! Mark Otten ligt op schema in zijn revalidatie. Zoals het er nu naar uitziet kan Otten na de winterstop weer met de selectie mee trainen.

DTH waarschuwt alles en iedereen om het vooral rustig aan te doen dit weekend. Voor je het weet lig je net als de spelers van onze club in de lappenmand!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan