Reacties na Excelsior-NEC

Been: voetbal eredivisie onwaardig
Mario Been trok na afloop van de nederlaag tegen Excelsior even harde als heldere conclusies over NEC. "In de tweede helft hebben een aantal spelers eredivisie onwaardig gevoetbald", zegt de trainer. "Dat betekent inderdaad dat we op dit moment, op basis van deze wedstrijd, terecht onderin staan."

De sleutel van de pijnlijke en ook onterechte nederlaag lag voor de rust. "We maken de kansen niet. Zeker die van Ferne Snoyl moet er gewoon in. We staan nu onderaan en om daar weg te komen wordt strijd gevraagd. Of we dat kunnen? Het zal wel moeten lijkt me."

Week vol contrasten voor Davids
De ene dag word je gevraagd voor Jong Oranje, de andere sta je met NEC na een nederlaag onder Excelsior in de eredivisie. "Dat is wel raar", zegt middenvelder Lorenzo Davids. "Zegt de trainer dat we eredivisie onwaardig zijn? Oh… Omdat we teveel verkeerde keuzes maken? Dat kan gewoon gebeuren. We mogen die kansen niet weggeven."

Met zijn uitverkiezing voor een kwalificatiewedstrijd met Jong Oranje (tegen Estland, red.) is Davids heel blij. "Daar kijk ik echt naar uit. Het is een eer om in een selectie met de status van Jong Oranje te zitten."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.