Reacties: Been en van Beukering

Jhon van Beukering heeft zijn eerste officiële doelpunt voor NEC gemaakt. Hij opende de score in de wedstrijd tegen Roda JC.
"Hij viel zo half achter me, mijn tegenstander gleed uit. Ik kon hem mooi in de verre hoek plaatsen", zo haalt de doelpuntenmaker terug. "Ik heb ook tegen de jongens gezegd: ‘gooi die bal maar voor het doel. Dan zie ik wel. Voordeel is dat de tegenstander nergens op rekent." Van Beukering had het publiek graag nog wat beter voetbal gegeven. "Het is jammer dat het publiek nog niet heeft gezien wat dit elftal echt kan."

Mario Been: "Hebben zij kansen gehad voor de 1-0? Die kan ik me niet herinneren", zegt NEC-trainer Mario Been als wordt gezegd dat NEC tegen de verhouding in de score opende. "Zij voetbalden beter, maar de kansen voor ons. Er had meer in gezeten, al hadden we in het begin veel moeite met hun lopende mensen." Been was op zoek naar positieve aanknopingspunten. "Er zijn wel wat dingetjes die beter moeten. Maar we hebben alvast één punt. Da’s meer dan we vorig seizoen hadden na week één."

 Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan