Nieuws uit ziekenboeg PSV

Zaterdag (morgen) 7 april komt koploper PSV op bezoek in Nijmegen. Enkele vaste waarden van de Eindhovense ploeg zijn niet geheel fit. Zeker is dat Afellay niet zal spelen en het aanvalsduo wellicht bestaat uit Farfan en Kone. Voetbal International komt hierover met het volgende bericht:

Ibrahim Afellay zal zeker niet spelen als PSV zaterdag op bezoek gaat bij NEC. De 21-jarige middenvelder heeft nog te veel last van een hamstringblessure. Jefferson Farfán en Arouna Koné zijn optimistisch over hun inzetbaarheid in Nijmegen.

‘Ik had al een dag of tien last van mijn spieren en daarom heb ik een aantal trainingen overgeslagen’, vertelde Farfán aan PSV.tv. De Peruviaan moest zich tijdens de rust van het Champions League-duel met Liverpool (3-0 verlies) ook laten vervangen. Een MRI-scan bracht niets ernstigs aan het licht. ‘Het zag er perfect uit en ik verwacht tegen NEC in de aanval te staan.’

Ook Koné denkt aan een rentree in De Goffert. ‘Of ik er zaterdag al bij ben? Misschien. Ik moet eerst even afwachten welke reactie ik krijg na de training. Het voelt in ieder geval goed. Als het risico niet te groot is, wil ik spelen.’

Coach Ronald Koeman kan waarschijnlijk gewoon beschikken over Edison Méndez. Net als Farfán moest de Ecuadoriaan tegen Liverpool van het veld met een blessure. De knieklachten hielden Méndez in ieder geval niet van het trainingsveld.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan