Nieuwe slogan

Jaja, het is weer zover. De creatieve, briljante, commerciële breinen bij NEC hebben weer overuren moeten maken. NEC was namelijk op zoek naar een nieuwe slogan.
Het ‘Beleef NEC’ zou volgens de beleidsbepalers teveel slaan op de wedstrijden, terwijl NEC natuurlijk meer is dan alleen 90 minuutjes voetbal.
‘Joh’, denken wij als trouwe supporters dan. Dat NEC nu al doorheeft dat de club meer is dan voetbal voor veel supporters.

Er is een grote groep mensen samengesteld voor het grote overleg. Supporters, sponsors, medewerkers en zelfs spelers is gevraagd naar wat zij verstaan onder NEC. Volksclub, Strijd en Emotie kwamen als sleutelwoorden eruit. Van daaruit kwamen de Einsteins met het ‘Wij Staan Voor NEC’. (staan..?)

Als NEC echt wil dat de club weer het volksclubkarakter gaat uitstralen moet er meer gebeuren dan een nieuwe slogan, maar dan moeten ze beginnen om eerst de supporters weer serieus te nemen!
Maar laten we het positief houden en dit gewoon zien als een nieuwe start..

(ps. als ik even een klein tipje mag geven: als ze nou echt een zin/slogan willen hebben die een hoop zegt over NEC, eendracht, emotie, strijd en het volksclubkarater: Weer Trekken Wij Ten Strijde!)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan