Nieuw stadion is hard nodig!

Het gevoel dat een nieuw stadion qua bezoekerscapaciteit niet echt nodig is leeft al een tijdje bij veel supporters. De grote hoeveelheid kinderen van diverse voetbalclubs dat wekelijks op uitnodiging komt versterkt dit gevoel. Een uitverkochte Goffert is een fenomeen dat we al enige tijd niet meer meegemaakt hebben. Aankomende zondag komt Feyenoord op bezoek en ook voor deze wedstrijd zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar.

Voor de wedstrijd tegen VVV op Tweede Kerstdag lijken we de kaarten aan de straatstenen niet kwijt te kunnen. Zo kregen afgelopen woensdag alle genodigden van de kerstborrel een setje van twee kaarten voor deze wedstrijd, terwijl je er toch vanuit mag gaan dat de ontvangers zelf de beschikking zullen hebben over een seizoenkaart. Daarnaast werden er via de zondagskrant 100 gratis kaarten voor deze wedstrijd weggegeven via een sms actie. Dat slechts 220 mensen de moeite namen te sms-en geeft aan dat het ook daar geen storm heeft gelopen.

Deze voorbeelden bewijzen dat het huidige onderkomen van NEC groot genoeg is. De plannen voor het nieuwe Goffertstadion zien er prachtig uit, maar op een vrijwel lege tweede ring zit natuurlijk ook niemand te wachten. Deze gevoelens werden door het bestuur altijd onderdrukt met de mededeling dat de club qua sponsormogelijkheden wél uit zijn jasje is gegroeid. Het verbaast mij dan ook zeer dat ik deze advertentie tussen de tweede hands meubels en de afgedankte sinterklaas cadeautjes tegen kwam. Meende eerst nog dat het om een grap ging, maar de officiële site spreekt toch echt van ‘unieke stunt’. Niet alleen sportief staat het water dus aan de lippen.

Pol

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan