Niet NEC maar waarschijnlijk Sparta

Lindenbergh wilde geld zien. Hij was al rond met NEC, die op haar beurt weer een compromis had gevonden met Ajax om het salaris te delen. Maar nee, meneer was toch weer niet tevreden en ging op zoek naar meer geld..uhh..avontuur in het buitenland, in Denemarken of Qatar. Maar wat zien we nou, Olaf is bijna rond met Sparta.
Hoe heerlijk rechtvaardig kan voetbal soms ook weer zijn. Olaf, succes met je Rotterdamse Avontuurtje…(*haha*)

Lindenbergh dicht bij transfer naar Sparta

Olaf Lindenbergh is in gesprek met Sparta Rotterdam. De middenvelder liet eerder deze week nog NEC weten dat hij voor een buitenlands avontuur ging.

Lindenbergh moet weg bij Ajax, waar hij geen deel meer uitmaakt van de selectie van coach Henk ten Cate. De 32-jarige speler onderhandelt momenteel met Sparta, en het ziet er naar uit dat beide partijen tot een akkoord komen.

Dat Lindenbergh voor Sparta kiest, is enigszins opmerkelijk. Eerder deze week liet hij NEC nog weten geen zin te hebben in een verblijf bij de Nijmeegse Eredivisionist omdat hij naar het buitenland wilde. Volgens NEC’s technisch directeur Carlos Aalbers had Lindenbergh voor een club in Denemarken gekozen.

Bron: Vi.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan