“Dure spelers weg”

Reggina zou wel eens de nieuwe werkgever van Edgar Barreto kunnen worden. De speler is zelf al rond met de italianen.

In Voetbal International, vandaag nieuw verschenen, reageert Carlos Aalbers over de interesse voor Barreto en het vertrek van Andrzej Niedzielan.

NEC is van categorie 1 naar categorie 2 gegaan. Grootverdiener Niedzielan is vertrokken. Aalbers: ‘Tja, het is inderdaad veel goed nieuws. De transfer van Niedzielan was een zware bevalling, maar is dus alsnog rondgekomen. Daar hebben wij flink ons best voor gedaan. Een transfersom zat er niet in, maar we zijn in ieder geval van een flink salaris af.’

Een transfersom lonkt wel vanuit de Serie A, waar Reggina Edgar Barreto over wil nemen. ‘Wij hebben inmiddels met die club gesproken en er is een eerste bod neergelegd. Als Barreto daadwerkelijk vertrekt kun je inderdaad spreken van het eind van een periode. Dan zijn de dure spelers allemaal weg.’

De verwachtingen worden door Aalbers een beetje getemperd. NEC zal de komende jaren nog zuinig moeten zijn en een gedeelte van het geld van eerder genoemde spelers gaat terug naar de investeerders.

Met de wetenschap dat een maand nog lang kan duren hopen wij maar dat er nog, met name aanvallend, spelers de gelederen in Nijmegen komen versterken. Gisteren verloor NEC met 3-2 in de laatste minuut van FC Dordrecht. Een oefenpot zegt niet veel, maar zou wel eens een eerste waarschuwing kunnen zijn.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan