De Gelderlander daglog Carlos Aalbers: dinsdag

Carlos Aalbers is Leen Looyen opgevolgd als technisch directeur van de Nijmeegse eredivisieclub NEC In de week voor de start van de voetbalcompetitie houdt hij een daglog bij in dagblad De Gelderlander. 

Vorige week woensdag arriveerde Adam Hrepka en de dag erna de proefspelers Michal Pospisil en Filip Chlup. De spelers moeten goed opgevangen worden en je praat met ze over hun achtergrond en wat hun ambitie is.
Verder ben je op dat moment veelal bezig met het bekijken van trainingen en wedstrijden. Daarom was het vandaag tijd om diverse zaken in te halen die zijn blijven liggen. Dit varieert van het afhandelen van de documenten voor de diverse huurwoningen van de spelers tot het contract van onze nieuwe speler Mark van den Boogaart.
Ook heb ik een gesprek gehad met Saidi Ntibazonkiza waarin we onder andere bespraken hoe hij de inburgerings- en Nederlandse taal cursus gaat volgen.
Vanmiddag was er een bespreking met de directie en de spelersraad en daarna heb ik weer contact opgenomen met diverse makelaars of er nog ontwikkelingen zijn betreffende potentiële nieuwe spelers. Tegen het einde van de middag heb ik een analyse gemaakt van onze scoutinginspanningen van het afgelopen seizoen in België en om 19.00 uur heb ik de dag afgesloten.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.