Dat is pech!

Het is alweer 4 jaar geleden dat het Europese avontuur van NEC eindigde in de Goffert tegen het Poolse Wisla. Het Europese avontuur kwam eigenlijk veels te vroeg voor NEC. Achteraf hebben we er alleen maar meer ellende door gehad. Niet alleen voor NEC heeft het veel ellende opgeleverd ook de spelers Mike Zonneveld en Youssouf Hersi heb last van de naweeën van die geweldige wedstrijd.

Mike Zonneveld moet woensdag noodgedwongen toekijken als PSV het in de Champions League opneemt tegen CSKA Moskou, vanwege een straf uit 2003.

Zonneveld zit tegen CSKA Moskou en een week later tegen Internazionale zijn straf uit die nog staat uit zijn periode bij NEC. De linksback kreeg in november 2003 twee duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de slotfase van het UEFA Cup-duel met Wisla Kraków (1-2).

Sindsdien bleef Zonneveld verstoken van Europees voetbal, en moet geduld hebben met zijn debuut in de Champions League. Ook zijn toenmalige ploeggenoot Youssouf Hersi moet wachten op zijn eerste Europese wedstrijd voor FC Twente. De middenvelder kreeg eveneens twee duels aan zijn broek voor zijn uitsluiting het thuisduel met Wisla Kraków.

Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan