Brett Holman ligt eruit

Mario Been zijn mogelijkheden tijdens de voorbereiding zullen weldra veranderen. Australier Brett Holman is namelijk uitgeschakeld op de Asie Cup.

In de kwartfinales verloor het team, tegen Japan; na het nemen van penalties. Holman kwam deze wedstrijd niet in actie. Tijdens de drie voorgaande, poule-wedstrijden, was hij telkens invaller.

Een kort verslag van elf voetbal:

Japan heeft, na strafschoppen, de halve finale om de Azië Cup weten te bereikten ten koste van Australië.

In Hanoi (Vietnam, red.) troffen beide ploegen elkaar. Aloisi opende na 68 minuten spelen de scoren voor de ploeg van bondscoach Graham Arnold. De mannen uit Down Under konden echter maar kort genieten van hun voorsprong. Nog geen drie minuten later maakte Takahara namelijk al de gelijkmaker. Daarna veranderde de score niet meer, ook de verlenging bracht geen uitkomst.

Uiteindelijk nam Japan de penalty’s het beste: 4-3 winst. Kewell en Neill misten de eerste twee Australische pingels.