Bij Heracles kan het dus wel!

De afgelopen jaren is het al vaker duidelijk geworden dat de combinatie NEC en het organiseren van de kaartverkoop bij uitwedstrijden niet altijd even vlekkeloos verloopt, om het maar netjes te zeggen. Na een beetje surfen kwam De Trouwe Honden de volgende aanbieding bij Heracles tegen:

…Om Heracles Almelo ook bij uitwedstrijden massaal te ondersteunen heb je de mogelijkheid om 9 uitwedstrijden te bezoeken voor de prijs van slechts 149 euro. Voor deze prijs bezoek je niet alleen de wedstrijden per bus, maar zijn er vele extra voordelen!…

Omdat het allemaal nog niet mooi genoeg is doet Heracles er nog een schepje bovenop met enkele interessante voordelen:

    Busreis voor 9 uitwedstrijden; in de bus wordt op de heen- en terugreis op verantwoorde wijze bier geschonken;
    Deelname aan een excursie naar HSV Hamburg (inclusief wedstrijd), kosten voor eigen rekening;
    Een unieke Heracles Almelo sweater met de tekst ‘samen thuis, samen uit’;
    De kaart is overdraagbaar (de ‘overdrager’ blijft verantwoordelijk); bij oplegging van een stadionverbod wordt de kaart ingenomen.

Gelukkig weten ze bij NEC ook prima hoe ze met uitsupporters om moeten gaan, nu ze het zelfs voor elkaar hebben gekregen dat de supportersvereniging géén kaarten meer wil verkopen voor komende uitwedstrijden (klik hier voor het bericht!). Volgens onze informatie zal NEC de komende weken meer bekend maken over de seizoenkaart voor uitwedstrijden, die na de ‘korte winterstop’ ingaat. Wij zijn benieuwd of de heren Swart en Bluyssen het voor elkaar krijgen om met een fatsoenlijk en vergelijkbaar aanbod te komen, zodat NEC eens een keer echt laat zien dat zij haar (uit)supporters wél belangrijk vindt!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan