Unieke poster op open dag verkrijgbaar!

Zoals gebruikelijk zullen de Trouwe Honden zondag a.s. weer aanwezig zijn op de open dag, dit jaar zelfs met een eigen stand!

De open dag staat voor ons in het teken van de Bart Foundation, een stichting opgericht door de ons welbekende Bart de Graaff, die zich inzet om jonge mensen met een ingrijpende ziekte de kans te geven hun ambitie waar te maken. In samenwerking met fotograaf Broer van de Boom zijn wij er in geslaagd een fotocollage op posterformaat te ontwikkelen van de misschien wel mooiste dag in de geschiedenis van NEC, hemelvaartsdag 2003 toen in Waalwijk europees voetbal werd behaald. Deze poster zal bij de stand te verkijgen zijn voor slechts 1 euro (er mag natuurlijk meer betaald worden), de opbrengst gaat volledig naar de Bart Foundation. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om zo’n poster in je bezit te krijgen!

Als dank voor hun loyaliteit kunnen abonnees van ons fanzine de poster overigens gratis ophalen. Ook supporters die op de open dag een abonnement nemen (10 euro voor een heel seizoen, oftewel 6 uitgaven) kunnen de poster gratis mee nemen. Uiteraard staat het de (nieuwe) leden vrij alsnog een kleine bijdrage aan de Bart Foundation te doneren.

Naast de poster zijn ook de welbekende gratis wedstrijdkaartjes bij de stand af te halen en kunnen geinteresseerden tegen een schappelijke prijs oude uitgaven van ons fanzine aanschaffen. Tot zondag !!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan