Open dag

Het weer werkte mee, er was van alles te doen en er kwam een optreden van De Sjonnies. Ingredienten genoeg om er een gezellige dag van te maken en die kwam er dan ook.
Oude kopstokken (GDL en Sije Visser) werden uitgezwaaid en de nieuwe helden voor komend seizoen werden toegezwaaid. Mooie woorden werden gesproken en vele plastic bekers werden gevuld. Ook het aantal bezoekers was weer heel behoorlijk.

De spelerspresentatie was dit keer op het veld in het stadion. Naast een aantal voordelen van een spelerspresentatie op het veld is er ook een nadeel: Op het voorplein is niks meer te doen. Niet echt leuk voor de mensen in de kraampjes, waaronder die van beide supportersverenigingen, forzanec.nl en de mensen van jullie fanzine, die na een paar uurtjes alweer konden opruimen. Ook de jongens van de house-party hadden meer tijd nodig om alles op te bouwen, dan dat er gedraaid kon worden. Misschien een idee om de presentatie wat later te laten plaatsvinden, zodat het programma elders ook voldoende tijd krijgt?

Onze open dag stond in het teken van de verkoop van posters voor de Bart Foundation. In totaal is er 230 euro binnen gekomen, waarvoor onze dank! Zo, het nieuwe seizoen kan nu echt gaan beginnen! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan